29 Nisan 2013 Pazartesi

Kapı Bekçileri (Kabala)

Resim temsilidir. Bu siteden alınmıştır.

Kapı bekçileri, bir girişi koruyan ve hangi amaç için var oluyorlarsa o işi yapan sağlam enerji formlarıdır. Örneğin mısırdaki piramitler bu tür bekçiler tarafından korunmaktadır. Bazı izinsiz açılan mezarlardaki kazaların sebeplerinin de bu kapı bekçileri oldukları düşünülmektedir. Her Hindu ve Budist tapınağında bu bekçilerden bulunmaktadır. Şamanizm geleneğinde bu bekçiler korkutucu maskeler şeklinde kullanılmaktadır.

Büyücülerin çoğu kendilerine, negatif enerjilerden ve istenmeyen misafirlerden korunmak için, birer kapı bekçisi yüklerlerdi. Fakat bu kişinin kendisine yüklediği bekçilerinin istenmeyen misafirlere zarar verme ihtimalleri olduğu için burada sadece evinizi korumak için oluşturulacak bir kapı bekçisi anlatılacaktır. Bu oluşturacağınız kapı bekçisi bütün negatif enerjilere ve varlıklara karşı bir kalkan oluşturmaktan ibarettir ve bu etkileri geri yansıtıcı özelliği vardır.
Kapı bekçisi oluşturmak: Bunun için kapı bekçisinin evi olarak kullanacağınız ve onu sembolize edecek bir figüre ihtiyacınız vardır. Bu figürler düzgün şekilli aslan, kartal, ejderha, kurt, kartal, şahin, insan olabilir. Bu figürler kilden, alçıdan ve metalden yapılabilirler. Kendiniz yapacaksanız yapım aşamasında istediğiniz özellikleri düşünceleriniz ve enerjiniz ile figüre yüklemeye başlayabilirsiniz. Kapı bekçisini aktive ettikten sonra evinizin ya da dairenizin giriş kapısının önüne, bir çiçek saksısının yanına yerleştirmelisiniz yani toprakla iç içe durmalıdır bu kapı bekçileri.

Aktivasyon: Kendi yaptığınız ya da satın aldığınız bekçinizi önünüze alın ve her iki elinizi bekçinin üzerinde tutun. Birbirini izleyen 31 gün 15 dakika boyunca (her gün aynı saatlerde olması daha iyi olur ve 15 dakika için saat kurmanızı tavsiye ederim) monoton bir sesle şarkı söyler gibi "jod He Vau He" (yooood heeee vauuu heee) mantrasını okuyun. Bu mantra sırasında kesin bir inanç ve berrak bir imajinasyonla evinizin etrafındaki bütün negatif enerjileri kendi yaydığı titreşimler ile geri yansıtan bir duvar olarak kapı bekçisini oluşturduğunuzu imgeleyin ve bu sırada gözlerinizin kapalı olması daha iyi bir etki yaratacaktır. Önemli bir nokta da oluşturduğunuz kapı bekçisi için bir yaşam süresi koymanızdır. Olası zararları engellemek için yaşam süresi sizin yaşam sürenizi aşmamalıdır. Sizden sonra yaşayacakların o bekçiye ne yapacakları belirsizdir. Bu yüzden yaşam süresi için "ben var oldukça var olsun" şeklinde bir belirleme yapabilirsiniz.

Toplam 31 gün sürecek bu aktivasyon süresi boyunca bekçinizi kimsenin dokunamayacağı bir yerde saklayın. Bu 31 günlük süreç boyunca bekçinize verdiğiniz enerjinin bekçinin yaşam süresi boyunca yenilenmesi için emirler verin. böylece belirlediğiniz yaşam süresini yinelemiş olacaksınız. 31 günlük yükleme süreci dolduğunda bekçinizi daha önceden belirlediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

Not: Eğer kapı bekçisini temsil eden figür kırılacak olursa, kırılan parçalarla birlikte tekrardan çalışarak yeni bir tane hazırlayın. yeni figüre eski figürden enerji geçtiğini imajine ederek hazırlayın yeni figürünüzü. Eski figürü de adaçayı tütsüsü ile temizledikten sonra toprağa gömün.


Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için profil seçeneğinden anonim'i seçiniz