30 Nisan 2013 Salı

Rune çalışması- Bolluk bereket

Fehu'nun yazılışı

Rune taşlarından bir tanesinin adı Fehu’dur. Bu sembol bolluk bereketi, fiziksel gereksinimleri hatta bazı kaynaklara göre sağlığı da simgeler. Ancak temel enerjisi bolluk- bereket verir. Para, iş bulmak, işinizi tanıtmak gibi alanlarda bu sembolün enerjisini kullanabilirsiniz.

Bunun için sembolü beyaz bir kartonun üzerine yeşil renk ile çizin. Daha sonra sembolün altına bolluk ve bereket ile ilgili niyetinizi açıkça yazın. Niyetiniz kısa, açık ve net olsun. Niyetinizi yazdıktan sonra eğer biliyorsanız sembole biraz reiki verin. Hangi enerji sistemiyle çalışıyorsanız onunla enerji verebilirsiniz. Enerji verirken bir niyet etmenize gerek yok sadece enerjiye bağlanın, ellerinizi sembolün üzerinde tutun ve enerjinin ellerinizden akmasına izin verin. Eğer herhangi bir enerji sistemi ile çalışmıyorsanız bu adımı atlayın onun yerine sadece ” Fehu sembolünün enerjisini aktif hale getiriyorum” deyin. Arkasından kağıttan yazan niyetinizi 3 kere sesli olarak okuyun.
Kartonunuzu kimsenin görmeyeceği uygun bir yere kaldırabilirsiniz. Ancak her gün mümkünse elinize almanızı bir süre sembole bakmanızı ve sonra yeniden niyetinizi 3 kere okumanızı öneririm. Bu süre 2-5 dakikalık bir süre olabilir ve bu çalışmayı her gün yapabilirsiniz. Bu çalışmada fehu sembolünün enerjisini aktif hale getirerek niyetinizi sarj etmesi için kullanmak söz konusudur. Reiki gibi bir enerjiyle sembole enerji vererek etkisini daha da güçlendiriyoruz ve son olarak her gün niyetimizi okuyarak ve sembole bakarak enerjinin güçlü kalmasını sağlıyoruz. Zamanı ve ilgisi olanlara mutlaka önereceğim bir çalışmadır.
Alıntıdır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak için profil seçeneğinden anonim'i seçiniz